Ofte stillede spørgsmål om kaffekopper i papir med tryk

Ofte stillede spørgsmål om kaffekopper af papir med mærke

Ofte stillede spørgsmål om papirbægre med tryk – omkostninger, design, produktion, sikkerhed og miljøpåvirkning.

Omkostninger til papirbægre med tryk

Hvor meget koster papirkopper?

Det afhænger af: mængde (jo mere, jo billigere pr. stk.), papirkoppens kapacitet og type, om den er biologisk nedbrydelig eller ej, hvem der udarbejder det grafiske design og leveringslandet. Du kan få mere at vide på https://www.rainbowcups.eu/customized-paper-cups-faq/.

Hvor meget koster papirkopper?

Det afhænger af mange faktorer. Det er bedst, hvis du bare downloader det komplette katalog og prislisten over mærkepapirbægre i en enkelt pdf-fil fra https://www.rainbowcups.eu#offer og selv tjekker det.

Hvorfor er papirkopper så dyre?

Brugerdefinerede papirkopper er dyrere, fordi papiret for hvert parti kopper, der bestilles, skal trykkes specielt, der skal laves et separat sæt trykklicheer, og hvis der er tale om et lavt antal tryk, anvendes der en dyrere trykteknik end ved trykning af store mængder. Hvis du ønsker at købe tilpassede papirkopper billigere, kan du gøre det direkte på www.rainbowcups.eu.

Hvad koster det at fremstille en papirkop?

Prisen for en papirkop afhænger af den bestilte mængde, kopens størrelse og det materiale, der er brugt til at fremstille den. F.eks. er bionedbrydelige papirkopper lidt dyrere. På www.rainbowcups.eu kan prisen for en papirbæger med en enkelt væg og et mærke være så lav som ca. 0,05 EUR pr. stk. Det bedste er at downloade kataloget og prislisten for tilpassede papirkopper i en enkelt pdf-fil fra www.rainbowcups.eu#offer og tjekke den.

Hvor kan man købe papirkopper?

Hvis du ønsker at købe specialtrykte papirkopper, kan du henvende dig til dit reklamebureau, en grossist af engangsemballage, eller du kan købe dem direkte på www.rainbowcups.eu til en lavere pris.

Hvor kan man købe papirkopper med låg?

Den billigste løsning er at købe dem online på f.eks. www. rainbowcups.eu, men du kan også henvende dig til dit reklame- eller eventbureau eller til en grossist af engangsemballage.

Hvor kan man købe papir kaffekopper?

Hvis du ønsker at købe specialfremstillede papirkopper, kan du købe dem hos en grossist af engangsemballage, dit reklamebureau eller direkte på www.rainbowcups.eu til en brøkdel af prisen.

Hvem producerer papirkopper?

Rainbowcups producerer trykte papirbægre af høj kvalitet samt sukker- og plastbægre med logo, alt sammen i overensstemmelse med EU-standarderne, og leverer dem til kunder i hele Europa. Du kan købe dem online på www.rainbowcups.eu.

Hvem trykker papirkopper?

For at opnå et gentageligt kvalitetsprint på papirbægre skal de være fremstillet af fortrykt papir. Sådanne kopper kan du f.eks. købe på www.rainbowcups.eu. Ved brug af andre trykteknikker, som f.eks. tampontryk på færdige kopper, kan det ikke undgås, at der opstår forskydninger mellem farverne og forvrængninger.

Er papir- eller plastikkopper billigere?

Plastikbægre var tidligere billigere, men på grund af EU-lovgivningen om bæredygtighed er omkostningerne til genbrug af plastikbægre meget højere end for vandbaserede barriere-økopapirbægre. Nogle EU-lande har endda indført forbud mod plastbægre eller indført ekstra afgifter.

Er papirkopper billigere end plastik?

Nogle tilpassede papirkopper er billigere end tilpassede plastikkopper og omvendt. Det afhænger af typen af papirbægre, om de er bionedbrydelige eller ej, og det samme gælder for plastbægre, hvis de er fremstillet af PET, rPET eller bionedbrydelig PLA af vegetabilsk oprindelse.

Design af brugerdefinerede papirkopper

Hvordan designer man papirkopper?

Det kan være svært for en grafisk designer, der aldrig har gjort det før, at designe tilpassede papirkopper. Læs vores detaljerede vejledning om, hvordan du designer papirkopper med et mærke, og hvad du skal undgå, når du gør det på https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Hvorfor bruge kaffekopper af papir?

Kaffekopper i papir med specialdesign er hurtigt ved at blive en populær metode til branding. De er billige, enkle at producere og kan tilpasses med logoer eller budskaber af virksomheder som www.rainbowcups.eu. Mærkepapirkopper kan også være bionedbrydelige, hvilket gør dem miljøvenlige og omkostningseffektive.

Hvad bruges papirkopper til?

Mærkepapirkopper er en fast bestanddel i takeaway-kaffeforretningen. De bruges ofte til at holde kaffe på kontoret og er gode, når du vil have din yndlingskaffe med på farten. Tilpassede papirkopper fremstillet af www.rainbowcups.eu kan også bruges til at promovere din virksomhed eller dit brand. Andre idéer kan du få på https://www.rainbowcups.eu/portfolio/.

Hvordan mærker du kaffekoppen?

Folk er måske mere tilbøjelige til at købe fra et genkendeligt mærke. Det er derfor, det er så vigtigt at gøre dit brand respektabelt og anerkendt. En måde at gøre dette på er ved at skabe tilpassede papirkopper til dine kaffedrikkevarer. Hvordan du gør det, kan du lære på https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Hvad er de bedste kaffekopper af papir?

Der findes ikke én bedste papirkop til alle behov. Enkeltvæggede papirkopper foretrækkes til vand, og dobbeltvæggede papirkopper er generelt bedre til varme drikkevarer som kaffe eller te på grund af deres bedre varmeisolering. Den komplette sammenligning af papbægertyper finder du i et pdf-katalog, som du kan downloade på https://www.rainbowcups.eu/#offer

Produktion af trykte papirbægre

Hvilket papir anvendes til kopper?

Til fremstilling af papirbægre med mærkevarer anvendes vandtæt papir med et meget tyndt vandafvisende lag indeni. Det kan være polyethylen (PE), polymælkesyre (PLA) eller forskellige vandbaserede overfladebehandlinger, som anses for at være de mest miljømæssigt bæredygtige og anvendes i bionedbrydelige papbæger fremstillet af rainbowcups.

Hvad er papirbægre belagt med?

Mærkepapirkopper er fremstillet af belagt papir, der kan holde til væsker. De tilgængelige overfladebehandlinger er PE, PLA og for nylig forskellige vandbaserede overfladebehandlinger, der anses for at være de mest miljøvenlige og anvendes af rainbowcups i deres økologiske papirkopper.

Hvad er papirkaffekopper foret med?

Papirbægre er foret med et tyndt lag (0,015 mm) af PE (polyethylen) eller PLA (polymælkesyre) eller forskellige vandbaserede belægninger, der anses for at være de mest miljøvenlige og anvendes i bionedbrydelige papirbægre fremstillet af Rainbow Cups.

Hvor meget kan papirkopper indeholde?

Regnbuekopper tilpassede papirkopper skal kunne holde til 95 grader varmt vand i 15 minutter. Dette er markedsstandard, da det skyldes papirspecifikationen, men normalt holder papirbægre med tryk meget længere.

Hvordan holder papirkopper vand?

Mærkepapirkopper holder vand takket være et vandtæt papir med et meget tyndt vandafvisende lag indeni. I de første dage var det voks, men det bruges ikke længere. I dag kan det være polyethylen (PE), polymælkesyre (PLA) eller forskellige vandbaserede overfladebehandlinger, som anses for at være de mest miljømæssigt bæredygtige og anvendes i bionedbrydelige papirkopper fremstillet af Rainbow Cups.

Hvordan fungerer papirkopper?

Tilpassede papirkopper er fremstillet af papir, der er belagt med en vandbaseret barriere på den ene side. Afhængigt af typen af denne barriere kan papirbægre være miljøvenlige eller ej. De bedste tilbud på mærkevarekopper finder du på www.rainbowcups.eu.

Hvordan fremstilles papirkopper?

Mærkepapirkopper er fremstillet af vandtæt papir. Først trykkes papiret, derefter skæres det, og til sidst formes den trykte papirkop. Du kan købe dem på www.rainbowcups.eu.

Hvordan fremstilles papirkopper?

Tilpassede papirkopper fremstilles af vandfast papir, som skal trykkes, inden papirkoppen formes. Du kan købe dem billigst på www.rainbowcups.eu.

Hvordan fremstilles papirkaffekopper?

Brugerdefinerede papirbægre med tryk er fremstillet af papir med en vandtæt barriere. Først skal papiret trykkes, og derefter skal papirbægeret formes. Du kan købe dem billigt på www.rainbowcups.eu.

Hvordan laver man tilpassede papirkopper?

Papirkopper med specialtryk er fremstillet af papir med en vandtæt barriere. Først skal papiret trykkes, før papirbægeret formes. Cutomised papirkopper kan du købe billigt på www.rainbowcups.eu.

Hvordan laver man papir kaffekopper?

Mærkepapirkopper er fremstillet af vandtæt papir. Først trykkes papiret med kundens illustration eller logo, og derefter formes papirkoppen. De papirs kaffekopper, du finder på www.rainbowcups.eu.

Hvordan fremstiller man papirkopper?

Brugerdefinerede papirkopper er fremstillet af vandtæt papir. Først trykkes papiret med kundens tryk, og derefter formes koppen af papirbægerformningsmaskinen. De billigste brugerdefinerede papirkopper finder du på www.rainbowcups.eu.

Hvordan fremstilles papirkopper?

Mærkepapirkopper er fremstillet af papir med en vandtæt barriere. Først skal papiret trykkes, inden papirbægeret formes. Billigste mærkepapirkopper kan du finde på www.rainbowcups.eu.

Hvordan udskriver man papirkopper?

Brugerdefinerede papirbægre med tryk er fremstillet af vandtæt papir. Først trykkes papiret med kundens illustrationer, og derefter formes papirkopperne. De billigste papirbægre med brugerdefineret tryk finder du på www.rainbowcups.eu.

Hvordan laver man trykte papirkopper?

Tilpassede papirkopper er fremstillet af vandtæt papir. Først skal papiret trykkes, og derefter formes papirkoppen. De billigste tilpassede papirkopper kan du finde på www.rainbowcups.eu.

Hvordan laver man engangspapirkopper?

Mærkepapirkopper er fremstillet af vandtæt papir. Først trykkes papiret med kundens logo, og derefter formes papirbægeret. De billigste papirbægre til engangsbrug finder du på www.rainbowcups.eu.

Brugerdefinerede trykte papirkopper sikkerhed

Er papirkopper sikre?

Ja. I henhold til EU’s regler skal al fødevareemballage, herunder papirbægre med specialtryk, være fødevaresikker. Rainbowcups tester sine produkter i certificerede laboratorier. Derfor er alle brugerdefinerede papirkopper, der fås på www.rainbowcups.eu, sikre i fødevarekontaktklasse.

Hvor sikre er kaffekopper af papir?

Varme væsker, der hældes i papirkopper, må ikke indeholde farlige stoffer fra EU’s liste. Det kaldes migrationstest. Den udføres i certificerede laboratorier, og det er den mest afgørende test set fra forbrugernes synspunkt. Alle brugerdefinerede papirkopper på www.rainbowcups.eu skal opfylde disse krav.

Er papirkopper sunde?

Der må ikke være nogen sundhedsmæssige virkninger af at drikke af mærkepapirbægre. Alle tilpassede papirkopper, der fås på www.rainbowcups.eu, er trykt med blæk af fødevarekontaktkvalitet og er nøje testet i certificerede laboratorier for at fastslå, om de er fødevaresikre i henhold til EU-reglerne.

Er det sikkert at drikke af papirkopper?

Ja. Rainbowcups tester sine produkter (som kan købes på www.rainbowcups.eu) i certificerede laboratorier, og en af testene er migrationstest. Den tester, om en varm væske, der hældes i kopperne, indeholder rester af farlige stoffer fra den liste, som EU har opstillet.

Er papirkopper dårlige for dig?

Der er ingen sundhedsmæssige virkninger, som vi kender til, og det skyldes sandsynligvis EU’s strenge regler om sikkerhed for fødevareemballage. Alle specialfremstillede papirkopper, der fås på www.rainbowcups.eu, er trykt med trykfarver, der kan komme i kontakt med fødevarer, og de er nøje testet i certificerede laboratorier af tredjepart.

Er papirkopper varme drikke sikre?

Ja. I henhold til EU-reglerne skal specialfremstillede papirkopper være fødevaresikre. Rainbow cups tester deres specialfremstillede papirkopper i certificerede laboratorier. Derfor er alle papirbægre med specialtryk, der fås på www.rainbowcups.eu, fødevaresikre, herunder varme drikkevarer som te og kaffe.

Kan du bruge papirkopper til varme drikke?

Ja. Alle tilpassede papirkopper fra Rainbow Cups er velegnede til varme drikke. De er fremstillet af papir, der kan tåle 15 minutter med 95 °C varmt vand, hvilket er en standard på hele markedet. Afhængigt af brugerens bekvemmelighed er det dog bedst at bruge termiske papirbægre, som kan fås på www.rainbowcups.eu.

Kan man putte varme drikke i papirkopper?

Ja, det kan du. Alle specialfremstillede papirkopper fra Rainbow Cups er helt fine til varme drikke. Papiret, som de er fremstillet af, kan tåle 15 minutter med 95 °C varmt vand, hvilket er en standard på hele markedet. Det er dog bedst at købe papirbægre med termisk væg fra rainbowcups, fordi de isolerer varmen bedst.

Er det sikkert at drikke kaffe i papirkopper?

Du kan roligt drikke kaffe fra papirkopper af mærkevarer. Alle papirbægre med specialtryk, der fås på www.rainbowcups.eu, er testet for fødevaresikkerhed i certificerede laboratorier. En af testvæskerne er kaffe eller fortyndet eddike, som er en endnu mere sur væske end selve kaffen eller teen.

Er det sikkert at drikke te i papirkopper?

Ja – du kan roligt drikke te i papirkopper. Alle tilpassede papirkopper på www.rainbowcups.eu er testet for fødevaresikkerhed i tredjepartscertificerede laboratorier i henhold til EU-kravene. En af de væsker, der anvendes under testene, er kaffe eller fortyndet eddike, som er en endnu mere sur væske end te eller kaffe.

Indeholder papirkopper BPA?

Nej. BPA er på EU’s liste over farlige stoffer, og det er ikke tilladt at bruge det i emballage, der kommer i kontakt med fødevarer i EU. Derfor indeholder ingen tilpassede papirkopper eller trykte plastkopper fra Rainbow Cups det.

Mærkede papbæger og miljøet

Er papirkopper miljøvenlige?

Ingen engangsprodukter er miljøvenlige, men i betragtning af hvad de er lavet af, kan det være lettere eller sværere at genbruge eller kompostere dem. PLA-forede øko-papirbægre skal komposteres i et komposteringsanlæg, mens det ikke er nødvendigt for øko-papirbægre fra regnbuebægre, der fås på www.rainbowcups.eu, med en vandbaseret foring.

Er papirkopper bedre for miljøet?

Klassiske PE-forede, tilpassede papirkopper udleder hundredvis af gange mindre plastik i miljøet end plastikkopper. Hvis du vælger økologiske papirkopper fra regnbuekopper med en vandbaseret barriere, er de ganske miljøvenlige, da de ikke indeholder plastik. Der er dog en smule uenighed om PLA-forede papirbægre, da PLA er af vegetabilsk oprindelse og kan sammensættes, men det behandles i EU’s SUP-direktiv på samme måde som plast.

Er papbæger af papir dårlige for miljøet?

Ingen engangsprodukter er virkelig miljøvenlige, og det er bedst at bruge din egen kop, men det er ikke altid muligt. EU’s direktiver om cirkulær økonomi bidrager til at gøre emballageprodukter som f.eks. øko-papirbægre på www.rainbowcups.eu så bæredygtige som muligt, fordi de er bionedbrydelige.

Hvilken type kopper er biologisk nedbrydelige?

Der findes to typer af bionedbrydelige, tilpassede papirkopper – med PLA-foring (en planteoprindelig polymælkesyre) og med en vandbaseret barriere. PLA-forede øko-papirbægre skal sammensættes i et komposteringsanlæg, mens øko-papirbægre, der fås på www.rainbowcups.eu med vandbaseret foring, ikke skal sammensættes i et komposteringsanlæg.

Hvad er de miljøvenlige kopper lavet af?

Ifølge vores forståelse af EU’s SUP-direktiv er papirbægre med PLA-foring ikke miljøvenlige, da de kræver trykning af logoet “produktet indeholder plastik”, selv om PLA er af vegetabilsk oprindelse. Det er lidt kontroversielt, men derfor har vi besluttet at bruge en vandbaseret barriere i vores tilpassede papirkopper, der fås på www.rainbowcups.eu.

Hvad er bæredygtige kaffekopper lavet af?

Hvis vi definerer bæredygtighed som anvender vedvarende ressourcer, så PLA-foret (en vegetabilsk oprindelse polymælkesyre) økologiske papirkopper og tilpassede papirkopper med en vandbaseret barriere er bæredygtige, men kun vandbaserede barriere-økologiske papirkopper, der fås hos www.rainbowcups.eu normalt ikke behøver at udskrive skildpadde-logo (produktet indeholder plast), som kræves af den EU’s SUP-direktiv for produkter, der indeholder PLA.

Hvilken engangskop er bedst for miljøet?

De bedste engangskopper for miljøet er vandbaserede bionedbrydelige papirbægre med vandbaseret barriere, som fås på www.rainbowcups.eu. De kan ikke sammenlignes med plastikbægre og er meget nemmere at genanvende end PLA-bægre, da de ikke skal komposteres på et særligt anlæg.

Hvad er den mest miljøvenlige kop?

Det mest miljøvenlige papkrus bruger en vandbaseret barriere. Den er bedre end en PLA-foret papirkop, fordi den ikke skal komposteres på et særligt anlæg. Du kan købe vandbaserede, bionedbrydelige, vandbaserede barrierepapirkopper på www.rainbowcups.eu.

Er papirkopper bedre end plastik?

Bionedbrydelige papirbægre med vandbaseret foring er bedre for miljøet end plastbægre, da de ikke genererer mikroplast. Du kan købe økologiske papirkopper med brugerdefineret tryk på www.rainbowcups.eu

Er papirkopper værre end plastik?

Bionedbrydelige papirbægre med vandbaseret foring er bedre for miljøet end plastbægre, da de ikke genererer mikroplast. På den anden side kan plastikbægre genbruges lettere end ikke-bionedbrydelige papirbægre, men du kan købe mærkevarer af øko-papirbægre på www.rainbowcups.eu

Hvordan genbruges papirkopper?

Trykte papirkopper er en type engangskopper fremstillet af papir. De er normalt foret med plastik, PLA eller vandbaserede løsninger for at gøre dem vandtætte. Papiret kan genanvendes, men plastforingen er en udfordring, fordi den skal adskilles fra papirfibrene. Derfor er den bedste løsning at bruge økologiske papirkopper, der fås på www.rainbowcups.eu.

Hvordan kan papirkopper genbruges?

Det afhænger for det meste af de lokale bestemmelser. Det bedste er at spørge hos din affaldsservicevirksomhed eller tjekke deres websted. Når du har et valg, bør du altid købe bionedbrydelige papirkopper, f.eks. på www.rainbowcups.eu, fordi de er mere sikre for miljøet.

Hvilke typer kopper kan genbruges?

I henhold til EU-reglerne skal alle typer emballage, herunder papirbægre med tryk og plastbægre med tryk, genbruges. Alle producenter af papirkopper som rainbowcups skal betale til organisationen for genanvendelse af affald for de mængder emballage, der produceres i forhold til deres vægt, og denne organisation køber derefter fra genanvendelsesvirksomhederne andele af indsamlet affald af bestemte typer.

Fortsæt med at læse denne ultimative ekspertguide om, hvordan du vælger, bestiller og designer papirbægre med eget tryk