Sammenligning af mærkepapirkopper

I denne sammenligning af papkrus med logo kan du se forskellene mellem mange typer papkrus med specialtryk og plastkrus med specialtryk.

Se, hvordan forskellige papirbægre af forskellige mærker kan sammenlignes, også i forhold til PET-plastbægre med specialtryk. Du kan finde ud af, hvilke skræddersyede papirbægre med tryk, der passer bedst til dine behov eller dit brugsscenarie baseret på deres varmeisolering, farvemætning eller pris. I bunden af denne sammenligning af papkrus med specialfremstilling finder du genveje til de respektive produkter fra hver type.

KOP TYPE

SW – Papirkopper med enkelt væg

DW – Ærme med dobbelt væg Papkrus

TW – Termisk dobbeltvæg Papirbægre

PET/rPET/PLA – Plastkopper

Billede

Branded PET plastic cup

Beskrivelse

SW – papirbæger med en enkelt væg , der erfremstillet af et enkelt lag papir – har den laveste varmeisolering. Den har et flot print i en halvmat finish. Farverne er langt mindre mættede end i andre kopper. Dette er en typisk kop til vand eller juice, der primært bruges i vanddispensere. Det er den billigste kop, og af alle kopper pakkes den største mængde på en europalle, så disse kopper er også de mest økonomiske at transportere.

DW – specialtrykt papirbæger med enkelt væg fremstillet af et dobbelt lag papir limet sammen – gennemsnitlig varmeisolering. Meget flot glansprint, levende farver, billedlignende kvalitet. Den mest populære kop til reklame- og markedsføringskampagner , som undertiden også bruges til kaffe til at tage med. De kan sidde fast sammen på grund af deres stive vægge. Kunderne værdsætter de stive vægge og det fremragende pris-kvalitetsforhold.

TW – tilpasset dobbeltvægget paer-kop fremstillet af et dobbelt lag papir, som er den bedste måde at isolere varme på – mellem to papirark er der en ca. 1-2 mm tyk luftlomme. Nederst har den en ca. 12 mm høj utrykt hvid “fod”. Blank print af høj kvalitet, levende farver, billedlignende kvalitet. Typisk kop til takeaway-kaffe. Disse kopper er værdsat for deres høje kvalitet og bedste varmeisolering blandt dem, der lægger størst vægt på kundernes tilfredshed.

PET/rPET/PLA – skræddersyet trykt klar plastkop. Udskrivningsmulighederne afhænger af den bestilte mængde. rPET er genbrugsplast af høj kvalitet. Det er det mest gennemsigtige, klare og har den mest glatte overflade. Det er også den mest stive plast, der anvendes i kopper. Bruges mest af barer og fitnesscentre til limonade, shake og frisk juice, for at vise, hvad der er i koppen, og at indholdet ikke er for varmt.

Anvendelser

Virksomheder – kopper til vanddispensere, juice.

Reklame – produktprøver, events, picnics.

Reklame – messer, konferencer, produktprøver.

Cafe, bageri, bar, hotel, konditori – kaffe, te.

Bar, fitness – lemonade, smoothie, frisk juice, shake, latte, øl.

Maksimal drikkevaretemperatur

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Materialelag

Et lag af PE/PLA/vandbaseret belagt papir.

To lag PE/PLA/vandbaseret coated papir er limet sammen.

To lag PE/PLA/vandbaseret coated papir med en luftlomme imellem dem.

Et lag af PET-, PLA- eller rPET-plast, som er PET fra genbrug.

Termisk isolering

Leveringsomkostninger

Pris

Genveje til produkter

Se de andre produkter, der tilbydes af RainbowCups

 

Ud over specialtrykte papirkopper tilbyder RainbowCups også specialtrykt portionssukker, miljøvenlige fiberlåg til papirkopper, kafferørere i træ og andet tilbehør. Alle disse produkter kan trykkes med dit mærkes farver og logoer, så du får en komplet, miljøvenlig løsning til din virksomhed. Vi kan også overtage det grafiske design af dine individualiserede papirkopper, da vi har stor erfaring med det indtil videre. Du skal bare fortælle os, hvad du drømmer om, og vi sørger for at gøre det til virkelighed.

Fortsæt med at læse denne ultimative ekspertguide om, hvordan du vælger, bestiller og designer papirbægre med eget tryk